Προφίλ

Λουξ - Οικονομοπούλου


Το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής λειτούργησε για πρώτη φορά το 1966 υπό τη διεύθυνση του Θωμά Οικονομόπουλου. Το 1978 η άδεια λειτουργίας μεταβιβάστηκε στον Οικονομοπουλο Γεώργιο του Θωμά με κύρια απασχόληση την παραγωγή γλυκισμάτων λιανικής πώλησης. Το 1985 ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τη χονδρική πώληση αγοράζοντας τα πρώτα του μηχανήματα παράγωγης βουτημάτων.
Από το 2008 η επιχείρηση έχει περάσει στα χέρια της 3ης γενιάς με την Οικονομοπούλου Μαριάννα του Γεωργίου να την εξελίσσει και να ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη της ποιότητας, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στην πετυχημένη έως σήμερα οικογενειακή επιχείρηση.

Στο Εργαστήριο παραδοσιακών βουτημάτων Λουξ - Οικονομοπούλου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία βουτημάτων, Cookies, Πτι-φουρ με γέμιση, Αλμυρά κουλουράκια, Νηστίσιμα βουτήματα και πολλά ακόμη. Για τις γιορτές η επιχείρηση παράγει μελομακάρονα, κουραμπιέδες και πολλά ακόμη παραδοσιακά γλυκά.
Η επιχείρηση διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας υψηλής ποιότητας έχοντας τη δυνατότητα να παράγει καθημερινά μεγάλες ποσότητες προϊόντων και να προμηθεύει μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.
Εφαρμόζει επίσης, πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 & HACCP.